Gå till innehåll

Elevkåren

{"X":0.0925,"Y":0.0,"Width":0.665,"Height":1.0}

Elevkåren är en fristående intresseförening för Lars Kaggskolans alla elever. Du blir medlem genom att anmäla dig på kårens expedition.

Kårstyrelsen består av 11 förtroendevalda medlemmar som under året anordnar flertalet evenemang (det roliga som händer på Kagg) bland annat Kaggdagen, Rugbyn, Studentbalen. Skidresa, Kaggtröjan, Kaggfest, Sektionssittningar, Årsmöte, Medlemsvecka, Julkalender.

Så här blir du blir medlem

Du blir medlem i Elevkåren vid Lars Kaggskolan helt gratis och då har du rätt till att söka till eller starta sektioner, delta på event som rugbyn, Extasen, fester och andra upptåg. Du har också möjligheten att vända dig till Kåren för att få hjälp med saker du vill förändra på skolan. Framförallt får du ta del av en magisk gemenskap. För det handlar trots allt om att leva sin skoltid och inte överleva den.

{"X":0.1525,"Y":0.0,"Width":0.665,"Height":1.0}

Vilka är vi?

Vi är kårstyrelsen, även så kallade ByracKÅR. Kort och gott, en samling magiker och tragiker. Alla personer i kårstyrelsen har på ett eller annat sätt kandiderat för en särskild post. Antingen genom valberedningen eller "självnomineringen" har personen nominerats och röstats fram av de kårmedlemmar som närvarade under årsmötet.

Vill du veta mer? Besök elevkårens webbplats kaggnist.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.