Gå till innehåll

Om kakor

Vi använder kakor (cookies) på denna webbplats. Som besökare ska du, enligt lagen om elektronisk kommunikation, informeras att webbplatsen innehåller cookies, för vilket ändamål samt samtycka till att de används.

Hitta på sidan

Du bestämmer själv vilka kakor vi får sätta och dina inställningar avgör vilken information som kan överföras till andra tjänster.

Våra kakval är indelade i nödvändiga kakor, där vi inte spårar något av det du gör, i analytiska kakor som gör att vi kan få reda på hur webbplatsen används för att kunna förbättra den samt funktionella kakor som påverkar om alla funktioner kan användas fullt ut.

Hur du upplever webbplatsen kan påverkas av vilka kakor du väljer att tillåta.

Nödvändiga kakor

Nödvändiga kakor gör att webbplatsen fungerar som den ska och kan inte väljas bort.

  • JSESSIONID: Det är en sessionskaka för att identifiera inloggade användare och ge korrekta behörigheter. Den skapas av webbservern för att knyta användaren till en session. Sessionen används sedan av Sitevision till en mängd olika saker knutna till användaren.

Analys och statistik

Vi använder kakor från webbanalysverktyget Matomo för att ta reda på hur vår webbplats används, så att vi kan förbättra innehåll, navigation och struktur samt funktioner.

Dessa kakor överför information om din webbläsare, din enhet, din plats och ditt besök. Informationen går inte att koppla till dig som person.

Matomo

Vårt webbstatistikverktyg Matomo sätter kakorna "pk_ses" och "_pk_id"

Mer information om kakor

Lagen om elektronisk kommunikation syftar till att enskilda och myndigheter ska få tillgång till säkra och effektiva elektroniska kommunikationer och största möjliga utbyte vad gäller urvalet av elektroniska kommunikationstjänster samt deras pris och kvalitet.

Lag (2003:389) om elektronisk kommunikation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.