GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i svenska, engelska och svenska som andra språk

Stagneliusskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbud och har ca 1200 elever och ca 120 anställda. Vi har utbildningar inom samhällsvetenskap, ekonomi, juridik och handel. Vi har också en enhet för elever med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom autismspektrat.

På Stagneliusskolan arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att varje elev ska erbjudas de bästa möjligheterna att nå sina studiemål. Vi är en skola med höga förväntningar, både på eleverna och på oss själva. Vill du vara med och påverka och göra skillnad i en positiv och möjlighetsbaserad organisation, så är Stagneliusskolan en arbetsplats för dig.

Anställning

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Augusti eller enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i svenska, svenska som andra språk och engelska inom den kommunala gymnasieskolan. Du driver pedagogisk och didaktisk skolutveckling i ett kollegialt klimat. Det innebär att du samarbetar väl med kollegor och du skapar goda relationer till dina elever samt ser möjligheter, besitter gedigna pedagogiska metoder och strategier och kan omsätta dem i praktisk handling. Tjänsten är på mellan 60-100% beroende på ämneskombination. Tjänsten är tillsvidare.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad krävs gymnasielärarbehörighet enligt skollagens bestämmelser om behörighet (SFS 2011:326). Vi ser att du har lätt för att samarbeta, att du har elevens lärande i fokus, att du är positiv och flexibel samt att du brinner för utvecklingsarbete. Du använder formativ bedömning som grund för ditt bedömningsarbete. Du är kreativ och du har ett flexibelt förhållningssätt.
Vi ser att du har mycket goda kunskaper i användning av digitala verktyg. Vi fäster stort avseende vid din personliga lämplighet.

Kontaktpersoner

 • Anna Berkeby
  Rektor-FS Stagneliusskolan
  0480-451541072-466 56 41
  E-post: Anna Berkeby

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-17

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Rekrytering sker löpande Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>