GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare inom SVA/SVE gymnasialnivå inom Komvux

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Anställning

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Vi söker en behörig gymnasielärare med lärarlegitimation inom ämnena sva/sve
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk och svenska på gymnasienivå inom den kommunala vuxenutbildningen. Vi bedriver studier både dag- och kvällstid och med ett reguljärt upplägg samt på distans. IKT används som en naturlig del i undervisningen.
Vi söker en person som har ett driv för pedagogisk och didaktiskt skolutveckling i ett kollegialt klimat. Det innebär att du ska ha god samarbetsförmåga, skapa goda relationer till dina elever, se möjligheter, besitta gedigna pedagogiska metoder och strategier och kan omsätta dem i praktisk handling.

Kvalifikationer

Vi ser att du har lätt för att samarbeta, att du har elevens lärande i fokus, att du är positiv och flexibel samt att du brinner för utvecklingsarbete.

Vi ser att du har mycket goda kunskaper i användning av digitala verktyg.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

 • Jenny Henrysson
  Facklig företrädare Lärarnas riksförbund
  E-post: Jenny Henrysson
 • Carolina Borelius
  Facklig företrädare Lärarförbundet
  E-post: Carolina Borelius

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-21

Vi använder oss av löpande rekrytering och kan kalla till intervju innan ansökningstiden har löpt ut. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>