GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i svenska och historia

Stagneliusskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbud och har ca 1200 elever och ca 140 anställda. Vi har utbildningar inom samhällsvetenskap, ekonomi, juridik och handel. Vi har också en enhet för elever med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom autismspektrat.

På Stagneliusskolan arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att varje elev ska erbjudas de bästa möjligheterna att nå sina studiemål. Vi är en skola med höga förväntningar, både på eleverna och på oss själva. Vill du vara med och påverka och göra skillnad i en positiv och möjlighetsbaserad organisation, så är Stagneliusskolan en arbetsplats för dig.

Anställning

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: 10 januari 2021 eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Stagneliusskolan söker nu lärare i svenska och historia. Tjänsten är ett vikariat under vårterminen.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad krävs gymnasielärarbehörighet enligt skollagens bestämmelser om behörighet (SFS 2011:326). Du ska vara intresserad av att arbeta i arbetslag och delta i olika utvecklingsgrupper. Vi fäster stort avseende vid din personliga lämplighet.

Kontaktpersoner

 • Jens Nilsson
  Rektor
  0480-45 15 58070-342 81 98
  E-post: Jens Nilsson

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-20

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Rekrytering sker löpande Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>