Gå till innehåll

Jobba hos oss

Vi erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Hitta på sidan

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som startade 1 juli 1995. Förbundet har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning, gymnasiesärskola och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Cirka 3 250 elever finns inom gymnasieskolan, 120 inom gymnasiesärskolan och ungefär 1 000 studerande inom kommunal vuxenutbildning. Personalen utgörs av cirka 540 tillsvidareanställda.

Förbundets skolor i Kalmar är Jenny Nyströmsskolan, Lars Kaggskolan, Stagneliusskolan och Axel Weüdelskolan. Inom förbundet finns även Ölands utbildningscenter i Borgholm.

Förbundskansliet är lokaliserat på Campus Storken, på Stagneliusgatan i Kalmar, och består av kvalificerade stödfunktioner som samordnar och ansvarar för förbundets olika områden såsom ekonomi, kansli, arbetsrätt, arbetsmiljö, personal, IT, kommunikation med mera.

Välkommen att söka jobb hos oss

Du söker genom att klicka på länken till varje specifik tjänst.

Vi annonserar de flesta av våra lediga tjänster i ett rekryteringssystem som heter Visma Recruit. Det är en webbaserad tjänst som används av många kommuner och andra myndigheter. Första gången du söker via Visma Recruit får du ett användarnamn och ett lösenord. Detta gör att du enkelt kan logga in och uppdatera din meritförteckning om du vill söka fler jobb.

Lediga jobb