GYF / Utbildning / Evenemang

Evenemang

För att du som blivande gymnasieelev ska känna dig säker på ditt val av gymnasieprogram och skola så arrangerar gymnasieförbundet ett antal evenemang, informationskvällar eller liknande för att du ska få så mycket information som du behöver för att kunna förenkla ditt gymnasieval.

Gymnasietiden kan bli en av de bästa perioderna i livet. Här kan du fördjupa dig i dina intressen eller förbereda dig inför framtida jobb eller fortsatt utbildning. Men det är lika viktigt att du utvecklar dig som person och människa, att du känner dig trygg bland kompisar och personal på skolan. Därför vill vill vi gärna att du besöker våra skolor och program så du kan bilda dig en uppfattning om vad du gillar eller inte gillar.

Gymnasieförbundet ger dig fler möjligheter och vi har ett stort utbud av olika skolor, program, inriktningar och valmöjligheter.

Evenemangen här gäller för gymnasieförbundets skolor Jenny Nyströmsskolan, Lars Kaggskolan och Stagneliusskolan. För besök till någon av våra övriga skolor så hänvisar vi direkt till skolorna. 

Vårt mål är att du ska välja med hjärtat!