GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Specialpedagog

Stagneliusskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbud och har ca 1100 elever och ca 120 anställda. Vi har utbildningar inom samhällsvetenskap, ekonomi, juridik och handel. Vi har också en enhet för elever med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom autismspektrat.

På Stagneliusskolan arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att varje elev ska erbjudas de bästa möjligheterna att nå sina studiemål. Vi är en skola med höga förväntningar, både på eleverna och på oss själva. Vill du vara med och påverka och göra skillnad i en positiv och möjlighetsbaserad organisation, så är Stagneliusskolan en arbetsplats för dig.

Anställning

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde 10 januari 2022 eller enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet vid Kalmarsunds gymnasieförbund med placering på Stagneliusskolan.

Du kommer arbeta i ett elevhälsoteam bestående av skolsköterskor, specialpedagoger, kuratorer, samt studie- och yrkesvägledare. I teamet arbetar vi för att eleverna ska utvecklas, lära och nå så långt som möjligt enligt utbildningens mål.

Som specialpedagog ska du ur ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv kartlägga hinder och möjligheter i lärmiljön samt bidra med kunskap kring extra anpassningar, elevers behov av särskilt stöd, genomföra pedagogiska utredningar samt vid behov utforma och genomföra åtgärdsprogram.

Som specialpedagog ska du följa upp, utvärdera och stödja utvecklingen av verksamhetens lärmiljöer samt bistå skolledningen i skolans utveckling för att kunna möta elevers olika behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare för gymnasiet. Du ska också ha en vidareutbildning som specialpedagog. Det är av stor vikt att du har hög IKT-kompetens, är bekväm i att arbeta med kompensatoriska hjälpmedel samt har mycket goda kunskaper i svenska gällande tal och skrift. Du trivs med att arbeta nära dina kollegor och tillsammans med dem bidra till skolutveckling och ökad måluppfyllelse.

Kontaktpersoner

 • Jens Nilsson
  Rektor
  0480-45 15 58070-342 81 98
  E-post: Jens Nilsson

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-28

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>