GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i Produktionsteknik

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.
Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: 2022-01-12
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta på skolans Teknikprogram och vara ansvarig för inriktningen Produktionsteknik. I ditt uppdrag finns goda möjligheter att tillsammans med rektor påverka inriktningen efter dina erfarenheter och kunskaper. Inriktningen står inför spännande vägval med goda framtidsutsikter.

Du ska ha kompetens att undervisa i något eller flera av följande ämnen;
Mekatronik, Produktionskunskap, Produktionsutrustning, Programmerbara styrsystem, Robotteknik, CAD/ CAM.

Kvalifikationer

Vi ser mycket gärna att du har erfarenhet från industriell tillverkning eller liknande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med en-till-en-koncept vilket innebär att IKT används som en naturlig del i undervisningen. Du skall ha god samarbetsförmåga, vara intresserad av att arbeta i arbetslag och ha stort intresse för skolutveckling. Det är viktigt att du vill skaffa dig nya kunskaper och vill utveckla dig i din lärarprofession.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-31

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>