GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare till Gymnasiesärskolan - Individuellt program

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås

Jenny Nyströmskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Inom Jenny Nyströmskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet av arbete med elever med intellektuell funktionsnedsättning krävs.
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vår vision är "Här får alla växa och utvecklas". Det innebär att såväl personal som elever ska ges stöd och stimulans så att vi tillsammans utvecklas så långt som möjligt. Vi lägger vikt vid såväl kunskapsutvecklingen som den sociala utvecklingen för att stärka varje individs självkänsla samt vilja och förmåga att lära. Det innebär att vi arbetar intensivt med tillgängligt lärande.
Vi söker en lärare som är behörig i att undervisa på det individuella programmen på gymnasiesärskolan. Du har en relationell elevsyn, har en god samarbetsförmåga, drivs av att arbeta i team, har ett gediget intresse för skolutveckling med fokus på tillgänglig lärmiljö, tydliggörande pedagogik, alternativ och kompletterande kommunikation samt lågaffektivt bemötande.
För att vara behörig att undervisa i gymnasiesärskolans individuella program måste du normalt ha en speciallärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning, vilket är meriterande. Dessutom krävs en förskollärar- eller lärarexamen mot grundskolan årskurs 1-3 eller motsvarande.
Välkommen att söka arbete hos oss på gymnasiesärskolan!

Kvalifikationer

Lärarlegitimation.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
Lärarlegitimation inom specialpedagogik/speciallärare med specialisering mot utvecklingsstörning är meriterande.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-25

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>