GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Specialpedagog till Komvux

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Axel Weüdelskolan är en av skolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund med inriktning mot gymnasial vuxenutbildning, grundläggande vuxenutbildning, SFI, lärvux samt vård och omsorg. Antalet studerande är ca 1 400 och anställda ca 65.

Anställning

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde den 8 augusti 2022. Vi tillämpar löpande rekrytering.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad specialpedagog, gärna med inriktning mot matematik, till Axel Weüdelskolan, Komvux i Kalmar. Vi bedriver verksamhet inom sex områden: Särskild utbildning för vuxna, SFI (svenska för invandrare), kurser på grundläggande nivå, kurser på gymnasial nivå, yrkesutbildning samt yrkeshögskoleutbildning.

Du blir en del av vårt specialpedagogiska arbetslag där fokus är på att stötta framför allt lärare i det pedagogiska arbetet men också elever i vissa fall. Du samarbetar med rektor, pedagoger och kollegor i arbetslaget och är aktiv i det pedagogiska utvecklingsarbetet, särskilt inom digitala verktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialpedagogisk examen, gärna med inriktning mot matematik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenutbildning.

Du har en god förmåga att möta elever och kollegor och du har ett lösningsinriktat förhållningssätt.

Du har mycket god vana av arbete med digitala verktyg och du är variationsrik i användandet av digitala verktyg.

Du strukturerar ditt arbete på ett tydligt och ändamålsenligt sätt.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

 • Carolina Borelius
  Facklig företrädare Lärarförbundet
  E-post: Carolina Borelius
 • Jenny Henrysson
  Facklig företrädare Lärarnas riksförbund
  E-post: Jenny Henrysson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-18

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>