GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Lärare i sve/sva-engelska på IM

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Löpande rekrytering kommer att tillämpas
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i svenska/svenska som andraspråk och engelska på Introduktionsprogrammen (IMA; IMS och IMY). Du kommer att arbeta i arbetslag och ämneslag samt delta i annat utvecklingsarbete på skolan. Du har datorvana där datorn är ett naturligt redskap i din undervisning.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad krävs ämneslärarexamen med inriktning mot arbete i årskurs 7-9, alternativt gymnasielärarbehörighet enligt skollagens bestämmelser om behörighet (SFS 2011:326). Du är behörig att undervisa i svenska/svenska som andraspråk och engelska. Du har erfarenhet av att differentiera din undervisning och är intresserad av att arbeta med elevgruppen. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-26

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>