GYF / Om oss / Jobba hos oss / Lediga jobb

Yrkeslärare till El- och energiprogrammet

Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: 2022-03-15 eller enligt överenskommelse Löpande rekrytering kommer att tillämpas.
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Kalmarsunds gymnasieförbund med placering på Lars Kaggskolans El- och energiprogram. Tjänsterna vi söker innebär praktisk och teoretisk undervisning i gymnasiekurser på El- och energiprogrammets olika inriktningar. En tjänst är mer inriktad mot programmets Dator- och kommunikationsinriktning och den andra tjänsten är mer inriktad mot Energiteknikinriktningen men det finns även möjlighet att anpassa vissa delar i tjänsten mot programmets övriga två inriktningar: Elteknik och Automation.
Tjänsterna innebär förutom läraruppdraget även ett mentorskap där du har ett nära samarbete med elevhälsan och vårdnadshavarna för att eleverna ska trivas, ha hög närvaro samt uppnå hög måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Till gymnasielärartjänsten på El- och energiprogrammet söker vi i första hand en person som är yrkesverksam inom något av följande områden: fastighetsteknik, energiteknik, dator- och nätverksteknik, elektronik, automation eller elteknik. Du ska dessutom ha ett genuint intresse av att handleda, undervisa och arbeta med ungdomar samt utveckla deras praktiska och teoretiska kunskaper inom området. Du ska även ha god samarbetsförmåga, erfarenhet av att arbeta i arbetslag och ha stort intresse för att utvecklas och utveckla andra. Självklart är du utvecklingsbenägen och nyfiken på utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi lägger stor vikt vid yrkeserfarenhet inom något eller några av nedanstående yrken:
Nätverkstekniker
Dator- och serveradministratör
Fastighetstekniker
Energitekniker
Drifttekniker
Installationstekniker
Elektriker
Industrielektriker-Automation

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-31

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>