GYF / Nyhetslista / Det är dags för årets studentfirande

Det är dags för årets studentfirande

Publicerad: 2022-06-14 08:43

Nu har vi räknat ner länge och den här veckan är det äntligen dags för våra elever i årskurs tre att ta studenten och fira tillsammans med vänner och familj. Du kan antingen fira våra studenter på plats eller se utspringet via Barometerns livesändning.

Jenny Nyströmskolan
Imorgon onsdag den 15 juni är det Jenny Nyströmskolan som är först på tur. Utspringet börjar cirka klockan 13.20. Du kan se hela schemat för dagen och i vilken ordning klasserna springer ut på deras webbplats.
Studentfirande på Jenny Nyströmskolan

Stagneliusskolan
På torsdag den 16 juni är det Stagneliusskolans tur. De börjar sitt utspring cirka klockan 13.00. Du kan läsa mer om i vilken ordning klasserna springer ut på deras webbplats.
Studentfirande på Stagneliusskolan

Lars Kaggskolan
Sist men inte minst, på fredag den 17 juni är det dags för Lars Kaggskolan. Utspringet börjar cirka klockan 14.00. På deras webbplats kan du läsa mer om schema för dagen och i vilken ordning klasserna springer ut.
Studentfirande på Lars Kaggskolan

Livesändning
Barometern kommer att livesända hela eller delar av utspringet på skolorna. De har sagt till oss att artiklar för sändningarna kommer att läggas ut samma dag som utspringen är. Du hittar artiklarna här: https://www.barometern.se/om/studenten-2022/

De har även påpekat att all bevakning av studenten kommer att ligga låsta men att det finns erbjudnanden för få sex månader gratis. För dig som är 16-25 år och annan åldersgrupp.