GYF / Nyhetsarkiv / Nathalie nominerad till årets lärare

Nathalie nominerad till årets lärare!

Publicerad: 2019-12-10 10:45 Nathalie Taranger Ljunggren på lärargalan i Stockholm

Nathalie Taranger Ljunggren var på Lärargalan i Stockholm i november som nominerad till årets lärare av sina elever. Nathalie undervisar i dans på det estetiska programmet.

Lärargalan ger Sveriges elever en kanal att visa vad de uppskattar i sin undervisning genom att de själva kan nominera de lärare som de tycker är bra. Tanken med galan är att skapa förebilder inom läraryrket som samhället kan inspireras av.

- Ja, det var helt fantastiskt! Att blir nominerad var redan stort för mig, men sen att bli finalist och få åka till galan var en fin och känslomässigt upplevelse, säger Nathalie.

En av elevernas nominering till Nathalie:

Nathalie Taranger Ljunggren
Jenny Nyströmsskolan 1 ES, IM
Nathalie kämpar varje dag för oss elever att vi ska må så bra, ha det så bra och att vi ska kunna utvecklas till vår högsta möjliga nivå.Nathalie är alltid glad och positiv vilket smittar av sig och gör en väldigt glad och inspirerad att lära sig. Nathalie har en bakgrund och kunskap inom dans som få andra kan mäta sig med vilket visas i sättet av hennes undervisning och att hon kan dela med sig av sina egna upplevelser som en dansare. Nathalie är som en stöttepelare för oss elever.

Stort grattis Nathalie till nomineringen!

Bilden: från vänster Kattarina Andreasson och Nathalie Taranger Ljunggren