GYF / Nyhetsarkiv / Förbundsdirektören går vidare mot nya utmaningar

Förbundsdirektören går vidare mot nya utmaningar

Publicerad: 2020-04-21 09:00

Förbundsdirektören i Kalmarsunds gymnasieförbund Joachim Håkansson har blivit erbjuden tjänsten som Gymnasiedirektör i Stockholm stad och har accepterat erbjudandet.

Joachim Håkansson
 

Efter 10 år som förbundsdirektör i Kalmarsunds gymnasieförbund med en mycket hög måluppfyllelse, ser Joachim Håkansson fram emot en spännande utmaning i denna strategiskt viktiga befattning som Gymnasiedirektör i Stockholm stad.

- Jag trivs utomordentligt bra i min nuvarande befattning och jag söker mig absolut inte bort från Kalmarsunds gymnasieförbund, en organisation jag har varit trogen och lojal med sedan förbundet bildades för 25 år sedan. Däremot söker jag mig till en befattning som är mycket attraktiv och jag har i hård konkurrens med andra sökanden blivit utvald till att utveckla gymnasieorganisationen mot förbättrade resultat i Sveriges huvudstad. Det är jag otroligt stolt över. Stockholm stad växer som aldrig förr och deras ambitioner är höga. Det passar mig bra, säger Joachim Håkansson.

Förbundsordföranden i Kalmarsunds gymnasieförbund Dzenita Abaza (S) har nu uppdraget att tillsammans med direktionen rekrytera en ny förbundsdirektör. Kalmarsunds gymnasieförbund önskar Joachim Håkansson ett stort lycka till och är övertygad om att han kommer att göra ett bra arbete som gymnasiedirektör i Stockholm stad. Förbundet kommer snarast att påbörja rekryteringsarbetet av en ny förbundsdirektör i Kalmarsunds gymnasieförbund med tillträde i augusti månad. Tjänsten är mycket attraktiv då förbundet vilar på en stabil grund med en mycket kompetent personal och effektiv organisation.