Lars Kaggskolan / Kunskapsporten / Om skolan / Kika in / Framtidsmässan_2017

Framtidsmässan 2017

Publicerad: 2017-03-07 15:09

Tisdagen den 7 mars var det framtidsmässa på Jenny Nyströmsskolan för elever i årskurs 3. Eleverna fick möjlighet att få lyssna och ställa frågor till informatörer från olika universitet, högskolor, yrkeshögskolor, folkhögskolor, utlandsstudier, representanter från yrkeslivet, m.fl.

Dagen inleddes med en föreläsning av Micke Gunnarsson som talade varmt om att "vår bästa tid är nu". Detta nu sker hela tiden och det gäller att greppa det tillfället.

Han visade förmågan att leverera glädjerus bland eleverna och fångade deras uppmärksamhet, bland annat genom att prata om hur viktigt det är med förändring och drömmar.

Micke Gunnarssson

Därefter gick eleverna på en mängd olika informationspass samt besökte informatörernas bokbord i gallerian på Jenny Nyströmsskolan.

Kunskapsporten