Motivationscoach

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund med följande program: Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Hantverksprogrammet -inriktning frisör, Introduktionsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet och VVS-och fastighetsprogrammet. Antalet studerande på skolan är ca 1 200 och antalet anställda ca 130.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde: 2017-09-01 (Inga Andersson finns tillgänglig för frågor under v.30)
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ett stöd för elever inom introduktionsprogrammen, men även arbeta med ungdomar som faller inom KAA (kommunala aktivitetsansvaret). Arbetsuppgifterna kommer vara av mycket skiftande karaktär och kan bestå av allt från motiverande samtal, studiebesök, coachning och matchning, stöd vid kontakter utanför skolans värld, till nätverksskapande. Arbetet innehåller även administrativa arbetsuppgifter, exempel dokumentation av insatser och redovisningar av olika slag. Du kommer att arbeta i nära samarbete med samordnaren för KAA, men även tillsammans med personal vid introduktionsprogrammen.

Kvalifikationer

För att fungera bra i denna uppgift krävs att du har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i arbetslag/team. Du måste vara flexibel och kunna hugga in där behoven finns och uppstår. Det är också viktigt att du kan ta för dig och kunna driva ditt eget arbete framåt. Du måste brinna för att arbeta med ungdomar och se möjligheter, istället för hinder. Du bör också ha erfarenhet av utbildningssystemet och gärna pedagogisk eller social utbildning på eftergymnasial nivå.

Kontaktpersoner

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-06

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>