Kock

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Kosten ansvarar för skolmaten på skolorna Jenny Nyströmsskolan, Lars Kaggskolan och Stagneliusskolan. Våra matsedlar är näringsberäknade och följer Livsmedelsverkets råd för skolan. Kosten ansvarar dessutom för cafeterian på Jenny Nyströmsskolan, Stagneliusskolan och Lars Kaggskolan.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar uppehållsanställning.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kökschef tillaga mat till gymnasieskola inom Kalmarsunds gymnasieförbund (Jenny Nyströmsskolan, Lars Kaggskolan, Stagneliusskolan) med minst 1000 elever. Tillsammans med övriga medarbetare se till att verksamheten fungerar och håller en hög kvalitet. Placeringen av skola påverkas av eventuell intern rörlighet. Vid kökschefs frånvaro ska du kunna gå in som ställföreträdare och tillfälligt kunna ta ett helhetsperspektiv över den dagliga verksamheten som planering, arbetsledning och beställning av varor samt egenkontroll.

Kvalifikationer

Utbildad kock, restaurang- och livsmedelsprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Erfarenhet av tidigare arbete som kock är meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta och arbeta i grupp men även självständigt kunna utföra arbetsuppgifter som krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-24

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>