Karaktärsämneslärare till Hotell- och turismprogrammet

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Legitimerad lärare
  • Omfattning: Heltid Vikariat
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Tillträde snarast. Löpande rekrytering tillämpas.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till ämnen inom hotell- och turismämnen på Hotell- och turismprogrammet. Tjänsten kommer att utformas utifrån den tillträdandes kompetens, men kan komma att innehålla undervisning inom kurserna Hållbar turism, Service och bemötande, Reseproduktion och försäljning, Konferens och Reception. Kunskaper inom reseproduktion är meriterande. Tjänsten kan komma att kombineras med mentorskap.

Kvalifikationer

Du skall ha god samarbetsförmåga med elever, lärare, övrig skolpersonal samt näringslivs- representanter. Vara intresserad av att arbeta i arbetslag, ha ett gott medarbetarskap och ha ett stort intresse för skolutveckling. Eftersom vi arbetar med en-till- en koncept är IKT en naturlig del i undervisningen som du förväntas utnyttja. Vi väger in personlig lämplighet och det är viktigt att du vill skaffa Dig nya kunskaper och utveckla din lärarprofession.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-22

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>