Lärare till Gymnasiesärskolan

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever fördelade på sex olika nationella program och fem introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmsskolan finns också en gymnasiesärskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare som är behörig i att undervisa på både individuella samt nationella programmet på gymnasiesärskolan. Meriterande är du som har lärarlegitimation inom specialpedagogik/speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning. Som lärare på gymnasiesärskolan så leder du arbetet kring eleven tillsammans med pedagogiska assistenter. Ett lösningsfokuserat medarbetarskap som alltid vill skapa de bästa förutsättningarna för att möta varje elevs olika behov och förutsättningar tar vi för givet. Du har en positiv elevsyn, har en god samarbetsförmåga, gillar att arbeta i team, har ett gediget intresse för skolutveckling samt strävar efter att ständigt utveckla dig i din lärarprofession enskilt såsom tillsammans med andra.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>