SFI-lärare Svenska för invandrare

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Ölands Gymnasium är en av skolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Ölands Gymnasium är en liten och trivsam skola som omfattar flera olika skolverksamheter. Förutom gymnasieprogrammen Restaurang- och livsmedelsprogrammet och Introduktionsprogrammet har vi vuxenutbildning, Komvux, där vi erbjuder kurser på grundskolenivå och gymnasial nivå, samt Köks- och restaurangutbildning och Vård- och omsorgsutbildning. Vi har även SFI, utbildning i svenska för invandrare. Sammanlagt har vi 250 elever och 25 personal.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Undervisning i svenska för invandrare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation. Arbetslivserfarenhet från området är en merit. Du ska vara en ansvarskännande person som tycker det är roligt med utmaningar, respekterar elevernas olikheter, har förmågan att se möjligheter, inspireras av utvecklingsarbete och kan samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>