Skolassistent

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Ölands Gymnasium är en av skolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Ölands Gymnasium är en liten och trivsam skola som omfattar flera olika skolverksamheter. Förutom gymnasieprogrammen Restaurang- och livsmedelsprogrammet och Introduktionsprogrammet har vi vuxenutbildning, Komvux, där vi erbjuder kurser på grundskolenivå och gymnasial nivå, samt Köks- och restaurangutbildning och Vård- och omsorgsutbildning. Vi har även SFI, utbildning i svenska för invandrare, och Lärvux. Sammanlagt har vi 250 elever och 25 personal.

Anställning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Deltid 50-100 %
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är administrativt arbete med elev- och betygsregistrering samt service till elever och personal. Du fungerar också som enhetens ekonomiassistent och personalredogörare vilket innebär att du sköter det löpande arbetet som rör ekonomi och lön.

Kvalifikationer

Du är en engagerad och ansvarskännande person som tycker det är roligt med utmaningar, är stresstålig och flexibel. Arbetet innebär ofta ett högt tempo med varierande uppgifter som ställer krav på ett gott ordningssinne. Du har IT-vana, har tidigare arbetat med IST Extens och har utbildning inom ekonomi och/eller personal. Det är en fördel om du är van vid Googles applikationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-12

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>