Musiklärare till Jenny Nyströmsskolan

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Jenny Nyströmsskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever. Inom Jenny Nyströmsskolan finns Gymnasiesärskolan. Gymnasiesärskolan består av fem nationella program samt det individuella programmet. Vårt övergripande mål är att varje elev ska utveckla sina kunskaper för att få ett så självständigt liv som är möjligt.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid / deltid 60% musik, men en kombination av andra ämneskunskaper kan göra att det blir en heltidstjänst.
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en musiklärare som ska undervisa på gymnasiesärskolans program. Du är en lärare som vill skapa de bästa förutsättningarna för att möta elevernas olika behov. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara intresserad av att arbeta i arbetslag och ha stort intresse för skolutveckling. Det är viktigt att du vill skaffa dig nya kunskaper och vill utveckla dig i din lärarprofession.

Kvalifikationer

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. För att få en tillsvidareanställning krävs en specialpedagogisk utbildning med inriktning mot utvecklingsstörning samt en lärarlegitimation.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-01

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper Välkommen med din ansökan! Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>