Lärare i spanska,tyska,engelska eller svenska

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Stagneliusskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har ca 1000 elever och ca 90 anställda. Vi har utbildningar inom samhällsvetenskap, ekonomi, juridik och handel. Vi har också en enhet för elever med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom autismspektrat. Skolan har tre rektorer med ansvar för flera program. Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete på en arbetsplats med öppet sinnelag och härliga, engagerade arbetskamrater.

Anställning

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde i augusti 2018
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi har nu påbörjat vårt tjänsteplaneringsarbete inför hösten och ser redan nu att vi kommer ha behov av lärare i ämnen som spanska, tyska,engelska och svenska. Har du något eller några av dessa ämnen och vill jobba hos oss så skicka gärna in en ansökan.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad krävs gymnasielärarbehörighet enligt skollagens bestämmelser om behörighet (SFS 2011:326). Du ska vara intresserad av att arbeta i arbetslag och delta i olika utvecklingsgrupper. Vi fäster stort avseende vid din personliga lämplighet.

Kontaktpersoner

 • Mari Bredman
  Rektor
  0480-45 15 42070-342 17 01
  E-post: Mari Bredman

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-09

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>