Skolassistent

Kalmarsunds gymnasieförbund bedriver gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund med följande program: Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Hantverksprogrammet -inriktning frisör, Introduktionsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet och VVS-och fastighetsprogrammet. Antalet studerande på skolan är ca 1 400 och antalet anställda ca 150.

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde 2017-12-01
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en Skolassistent till Lars Kaggskolans expedition. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är administrativt arbete och service till elever och personal. Du blir också en ”länk” i hanteringen av elev- och lärardatorer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande inom administration och som har vana från att arbeta i någon typ av databas. Du förstår betydelsen av ett professionellt och servicemedvetet kundbemötande. Du är strukturerad och trivs med att arbeta med administrativa uppgifter. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra och bör vara intresserad av att arbeta med ungdomar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du har gärna några års arbetserfarenhet från liknande tjänst.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-02

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet här >>